Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 4:05
- Ewa gotuje (464) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 2:30
- Ewa gotuje (470) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (536) - magazyn kulinarny - sobota, 21 czerwca 7:30
- Ewa gotuje (537) - magazyn kulinarny - sobota, 21 czerwca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (465) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 czerwca 2:30