Ewa gotuje (415)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa Wachowicz rozpoczyna przygotowania do świąt Wielkanocnych. Na początek przygotuje pieczeń z piersi indyka. Można ją podać zarówno na ciepło, jak i wykorzystać na zimno w postaci wędliny. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa Wachowicz rozpoczyna przygotowania do świąt Wielkanocnych. Na początek przygotuje pieczeń z piersi indyka. Można ją podać zarówno na ciepło, jak i wykorzystać na zimno w postaci wędliny do kanapek. Następnie zaserwuje polędwiczki wieprzowe nadziewane farszem szpinakowym z dodatkiem suszonych pomidorów. Na koniec przygotuje deser - babkę czekoladową z lukrem pomarańczowym. Przy okazji Ewa zdradzi jak samodzielnie przygotować zakwas na żur - klasyczny na mące żytniej oraz bezglutenowy na płatkach owsianych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 2:00
- Ewa gotuje (542) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 2:30
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (543) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 3:05
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 3:55
- Ewa gotuje (457) - magazyn kulinarny - dziś, 14 października 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (544) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 2:35
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 3:05
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - środa, 15 października 7:30