Doradca smaku: Indyk w glazurze musztardowej (11/40)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Michel Moran prezentuje przepisy na dania kuchni włoskiej, hiszpańskiej, francuskiej, amerykańskiej czy polskiej. W menu programu znajdą się m.in. skrzydełka Buffalo, pastisio i zapiekane nachosy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 30 lipca za 13 dni |
20:10 | TVN |
Opis
Prowadzącym program, podobnie jak w poprzednich 3 sezonach, będzie Michel Moran. To francuski restaurator, szef kuchni pochodzenia hiszpańskiego, który w branży gastronomicznej działa od ponad 40 lat. Przedstawione zostaną przepisy na dania kuchni włoskiej, hiszpańskiej, francuskiej, amerykańskiej czy polskiej, w tym skrzydełka Buffalo, pastisio czy kotlety ziemniaczane. Wśród przekąsek znajdą się pasztet z jajek, chrupiący kalafior i zapiekane nachosy. Wielbiciele deserów także znajdą coś dla siebie - tosty francuskie ze słonym karmelem czy muffiny cynamonowe.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michel Moran gospodarz
Zobacz także
- Doradca smaku: Piccata z cielęciny (4/40) - magazyn kulinarny - dziś, 17 lipca 20:10
- Doradca smaku: Pieczony dorsz z puree lubczykowym (1/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 lipca 20:10
- Doradca smaku: Faszerowany indyk z żurawiną (5/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 lipca 20:10
- Doradca smaku: Molletes zapiekane z fasolą (2/40) - magazyn kulinarny - środa, 23 lipca 20:10
- Doradca smaku: Pastitsio, czyli grecka zapiekanka makaronowa (6/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 24 lipca 20:10
- Doradca smaku: Tiramisu z solonymi pistacjami (8/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 28 lipca 20:10
- Doradca smaku: Wegetariańskie curry z ciecierzycą (7/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 29 lipca 20:10