Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pradawne zboża (8)
magazyn kulinarny Polska 2021
Występują: | Piotr Kucharski |
---|---|
W skrócie: | Dawne odmiany zbóż wracają do łask. Coraz bardziej docenia się ich smak i właściwości odżywcze. Piotr Kucharski piecze rustykalny bochen z samopszy na zakwasie, który poda z grzybowym strogonowem. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 maja pojutrze |
10:30 | CANAL+ Family |
sobota, 11 maja za 12 dni |
8:55 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
Dawne odmiany zbóż wracają do łask. Coraz bardziej docenia się ich smak i właściwości odżywcze. Piotr Kucharski piecze rustykalny bochen z samopszy na zakwasie, który poda z grzybowym strogonowem. Przygotuje również ciastka z płaskurki z kaszą gryczaną.
Występują (pokaż wszystkich)
Zobacz także
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Chleby drożdżowe (1) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 9:00 i 1 późniejsza emisja
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo maślane (2) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 9:25 i 1 późniejsza emisja
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo bezglutenowe (3) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 10:00
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo do domowego fast food (4) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 10:25
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo na zakwasie (5) - magazyn kulinarny - środa, 1 maja 9:00
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Wypieki drożdżowe (6) - magazyn kulinarny - środa, 1 maja 9:25
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Bułki (7) - magazyn kulinarny - środa, 1 maja 10:00 i 1 późniejsza emisja