Oglądaj w telewizji
Opis
Valerie Bertinelli prezentuje wyśmienite przepisy z wykorzystaniem wszystkich części kurczaka.Na stole znajdą się pasztet z kurzej wątróbki i chrupiący niesmażony kurczak.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Valerie Bertinelli
gospodarz
Zobacz także
- Domowa kuchnia Valerie 8: Impreza dla ekipy filmowej - magazyn kulinarny - środa, 19 listopada 17:00 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Smaki wiosny - magazyn kulinarny - środa, 19 listopada 17:30 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Piknik w domu - magazyn kulinarny - czwartek, 20 listopada 17:00 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Menu dla Amy - magazyn kulinarny - czwartek, 20 listopada 17:30 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Kolacja i film w plenerze - magazyn kulinarny - piątek, 21 listopada 17:00 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Sto lat, Luna! - magazyn kulinarny - piątek, 21 listopada 17:30 i 1 późniejsza emisja
- Domowa kuchnia Valerie 8: Na święto Cinco de Mayo - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 17:00
- Domowa kuchnia Valerie 8: Nie jest za późno - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 17:30
- Domowa kuchnia Valerie 8: Nie taka tradycyjna herbatka - magazyn kulinarny - wtorek, 25 listopada 17:00
- Domowa kuchnia Valerie 8: Przysmaki z jarmarku dla dzieci - magazyn kulinarny - wtorek, 25 listopada 17:30
