Człowiek, ogień i wyżerka (2)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie: | Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński opalany drewnem. Wspólnie przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 25 sierpnia za 14 dni |
3:35 | Food Network |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński, opalany drewnem. Przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. Następnie prowadzący odwiedza Hickory Nut Gap Farm w Fairview w Karolinie Północnej, gdzie wraz z Natem Sloanem szykuje porchettę nadziewaną włoską kiełbasą i pesto z jarmużu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 sierpnia 3:05
- Człowiek, ogień i wyżerka (3) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 sierpnia 4:05