Człowiek, ogień i wyżerka (1)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie: | Roger Mooking szkoli się u dwóch mistrzów barbecue w Charleston w Karolinie Południowej. Prowadzący odwiedza również Lewis Barbecue w Teksasie. John Lewis przyrządza tu dania z kuchni meksykańskiej. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 22 października za 13 dni |
9:25 | Food Network |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Roger Mooking szkoli się u dwóch mistrzów barbecue w Charleston, w Karolinie Południowej. BBQ w Karolinie opiera się głównie na wieprzowinie. Prowadzący odwiedza również Lewis Barbecue w Teksasie, gdzie John Lewis przyrządza dania z kuchni meksykańskiej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (2) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 9:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (3) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 10:30
- Człowiek, ogień i wyżerka (4) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 11:00
- Człowiek, ogień i wyżerka (5) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 11:35