Czas na grillowanie! (1/9)
(Burgers, Brew & 'Que)
magazyn kulinarny USA 2019
W skrócie: | Michael Symon poszukuje najlepszych dań z rusztu. W San Diego próbuje burgera z wieprzowiną duszoną w piwie. W Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 16 sierpnia za 9 dni |
0:10 | Food Network |
Opis
Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. Wszystkie dania kosztuje w towarzystwie pysznego, zimnego piwa. W swojej podróży po Stanach Michael poznaje prawdziwych mistrzów rusztu i wędzarni oraz próbuje ich popisowych dań.
W San Diego w Kalifornii Michael Symon próbuje burgera "the Champ" z wieprzowiną duszoną w piwie oraz brownie z sosem karmelowym. Następnie w Wichita w Kansas, kosztuje taco z duszonym mostkiem. Na koniec w Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michael Symon gospodarz
Zobacz także
- Czas na grillowanie! (3/8) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 7 na 8 sierpnia 0:15
- Czas na grillowanie! (4/8) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 8 na 9 sierpnia 0:10
- Czas na grillowanie! (5/8) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 11 na 12 sierpnia 0:10
- Czas na grillowanie! (6/8) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 12 na 13 sierpnia 0:10
- Czas na grillowanie! (7/8) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 13 na 14 sierpnia 0:10
- Czas na grillowanie! (8) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 14 na 15 sierpnia 0:15
- Czas na grillowanie! (2/9) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 18 na 19 sierpnia 0:15
- Czas na grillowanie! (3/9) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 20 na 21 sierpnia 0:15