Azjatycka kuchnia Armando (6/12)
magazyn kulinarny Tajwan 2012
| W skrócie: | Prowadzący odwiedza Tajwan, gdzie zgłębia kulturę plemienia KaoShih. Ich myśliwi pokazują, jak zastawiać pułapki na krewetki oraz szukać ślimaków i grzybów. Armando szykuje z tych składników dania. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Armando Reed ukazuje widzom, jak nadać zachodniej kuchni nieco innego smaku. Odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania, ale z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie oraz improwizowanie w kuchni.
Prowadzący odwiedza Tajwan, gdzie zgłębia kulturę plemienia KaoShih. Ich myśliwi pokazują Armando, jak zastawiać pułapki na krewetki oraz jak najlepiej szukać ślimaków i grzybów. Na koniec prowadzący szykuje z tych składników egzotyczne dania.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Armando Reed
gospodarz