Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Serowy ekspert i autor książek kucharskich Afrima Pristine udaje się w zaskakującą kulinarną podróż, by zaprezentować tajniki różnych tradycji serowarstwa. Wśród alpejskich szczytów Szwajcarii prowadzący zobaczy, jak dojrzewa ementaler, a nad Sekwaną odkryje, dlaczego rozkoszowanie się smakiem serów jest wpisane w tradycję i kulturę Francji.
W tym odcinku
Afrim Pristine wybiera się do ojczyzny ementalera. W szwajcarskich Alpach pozna sekrety serowarstwa i spróbuje wiele gatunków tego przysmaku.
Zobacz także
- Znalazłam miłość za granicą: Szwajcaria (18) - serial dokumentalny - czwartek, 28 sierpnia 21:00
- Najpiękniejsze trasy kolejowe: Szwajcaria (1) - serial dokumentalny - poniedziałek, 1 września 12:00
