Oglądaj w telewizji
Opis
Andrew Zimmern odbył wieloletnie podróże, podczas których jadł wszystko co napotkał na swojej drodze, odwiedzając kultowe restauracje, rynki i sklepy na uboczu. Tym razem Andrew odkrywa przed widzami swoje ulubione potrawy oraz dzieli się doświadczeniami związanymi z kuchnią, wzbogacając je o kulinarne historie każdego miejsca. Prowadzący pokazuje także co i gdzie można zjeść w różnych miastach w USA.
W Pittsburgu, do którego udaje się Andrew, restauracje nadal opierają się na dawnych tradycjach kulinarnych. Prowadzący próbuje wegańskiej odmiany pierogów i klasycznych hiszpańskich dań.
Zobacz także
- Ameryka na talerzu (8/16) - program rozrywkowy - niedziela, 14 września 14:20 i 1 późniejsza emisja
- Ameryka na talerzu (9/16) - program rozrywkowy - niedziela, 14 września 14:50 i 1 późniejsza emisja
- Ameryka na talerzu (10/16) - program rozrywkowy - niedziela, 14 września 15:20 i 1 późniejsza emisja
- Ameryka na talerzu (12/16) - program rozrywkowy - niedziela, 21 września 14:50 i 1 późniejsza emisja
- Ameryka na talerzu (13/16) - program rozrywkowy - niedziela, 21 września 15:20 i 1 późniejsza emisja