Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 26 października za 7 dni |
8:00 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne potrawy. Na jej stole zagoszczą popularne zupy, omlety, dania z pieca, sałatki, pasztety i desery.
Marieta Marecka udowadnia, że dania pochodzące znad Sekwany nie muszą być trudne w przygotowaniu. Dziś skupi się na wyrafinowanych francuskich przystawkach.
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Zupy (2) - magazyn poradnikowy - niedziela, 26 października 8:30
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Nie tylko pasztet (3) - magazyn poradnikowy - sobota, 1 listopada 8:00
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Warzywa (4) - magazyn poradnikowy - sobota, 1 listopada 8:30