
CANAL+ KuchniaProgram TV na Środa 10.09.2025
- 19:50James Martin: hiszpańska przygoda 2 (1)
serial dokumentalny
Brytyjski szef kuchni kontynuuje swoją podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i w kulturze jedzenia. Tym razem James Martin odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę. Zajrzy też na malownicze wybrzeże Costa Blanca. W każdym z tych miejsc chce poznać lokalne tradycje i przepisy oraz cenione restauracje. Po drodze będzie oczywiście gotował w swojej mobilnej kuchni w zachwycających plenerach.
20:45
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
21:00
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (7)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
21:50
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (8)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
- 22:40W drodze z Carltonem McCoyem (2)
serial dokumentalny
Sommelier Carlton McCoy odkrywa miejsca, w których jedzenie, wino i kultura łączą się w szczególny sposób. Jego wędrówka wiedzie przez przedmieścia Paryża, ulice Waszyngtonu i Seulu, po Toronto.
- 23:30W drodze z Carltonem McCoyem (3)
serial dokumentalny
Sommelier Carlton McCoy odkrywa miejsca, w których jedzenie, wino i kultura łączą się w szczególny sposób. Jego wędrówka wiedzie przez przedmieścia Paryża, ulice Waszyngtonu i Seulu, po Toronto.
0:20
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (2)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
1:05
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2 (3)magazyn kulinarny
Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak przygotować jadłospis i robić zakupy, by nie marnować jedzenia. Przyrządzi dwa dania z łatwo dostępnych składników.
1:35
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2 (4)magazyn kulinarny
Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak przygotować jadłospis i robić zakupy, by nie marnować jedzenia. Przyrządzi dwa dania z łatwo dostępnych składników.
2:10
Zielona rewolucja Marty Dymek 5 (11)magazyn kulinarny
Marta Dymek kolejny raz udowadnia, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych. Autorka książek i blogerka podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na pyszne roślinne potrawy.
2:45
Zielona rewolucja Marty Dymek 5: Święta (12)magazyn kulinarny
Marta Dymek kolejny raz udowadnia, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych. Autorka książek i blogerka podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na pyszne roślinne potrawy.
3:20
Bitwa na smaki: David vs Matteo 3 (9)magazyn kulinarny
David Gaboriaud I Matteo Brunetti po raz trzeci staną do kulinarnego pojedynku. W każdym odcinku kucharze zaprezentują swoje umiejętności w próbie przygotowanej przez przybyłych do studia gości.
3:55
Jakubiak rozgryza... (15)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 5: Wypieki razowe (4)magazyn kulinarny
Prowadzący Piotr Kucharski proponuje kolejne przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Widzowie poznają receptury na wypieki razowe, na słono, na słodko, na zakwasie oraz z ziarnami.
4:55
365 obiadów Mariety Mareckiej 6 (11)magazyn kulinarny
Prowadząca dzieli się pomysłami na oszczędne zakupy i smaczne dania. Prezentuje m.in. przepisy na potrawy wielkanocne i posiłki z grilla. Przekonuje, że gotowanie z dziećmi może być przyjemnością.
5:30
365 obiadów Mariety Mareckiej 6 (12)magazyn kulinarny
Marieta Marecka proponuje szybkie potrawy na tzw. babskie spotkania. Na początek proponuje bruschettę. Po daniu głównym nie zrezygnuje z deseru. Tym razem będzie to ciasto z pomarańczami i kremem.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI