
Food NetworkProgram TV na Sobota 16.08.2025
- 19:30Kulinarna misja w Malezji (1/12)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
- 20:05Kulinarna misja w Malezji (2/12)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
- 20:40Kulinarna misja w Malezji (3/12)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
21:15
Kuchenne rewolucje (12/15)program rozrywkowy
Właściciel Trzech smaków wykonywał wiele zawodów. Gdy pracował jako sprzedawca poznał swoją żonę. Pobrali się i otworzyli lokal. Nie mieli doświadczenia w gastronomii, ale uznali, że sobie poradzą.
22:20
Kuchenne rewolucje (13/15)program rozrywkowy
Beata i Wojtek wybudowali w Bąkowie okazałą drewnianą karczmę, którą nazwali Chata po Zbóju. Po okresie dobrego prosperowania zaczęły się problemy z personelem. Kolejni kucharze rezygnowali z pracy.
- 23:20Makaron, ogród i fantazja (1/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni Enrica przygotowuje pierożki agnolotti z pomidorowym farszem, które podaje z kremem parmezanowym i chipsami z czarnej kapusty. Do tego serwuje salsę z pieczonych pomidorów z nachosami.
- 0:00Makaron, ogród i fantazja (2/6)
magazyn kulinarny
Enrica Della Martira przygotowuje dania ze składników zebranych ze swojego ogrodu. W każdym odcinku zdradza widzom kilka swoich popisowych przepisów, w tym na świeży makaron, sos czy przystawkę.
0:40
Wiem, co jem (11/16)magazyn poradnikowy
Kiedyś twaróg uzyskiwano z samego mleka. Dziś, wobec braku przepisów, często konsumenci mają do czynienia z produktami twarogopodobnymi. Prowadząca wyjaśni, co to jest karboksymetyloceluloza.
1:15
Wiem, co jem (12/16)magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak rocznie zjada dwa kg słonych przekąsek. Inspekcja Handlowa wykazała, że ta niezdrowa żywność jest przez nieuczciwych producentów dodatkowo fałszowana.
1:50
Apetyt na miłość (8/12)program rozrywkowy
Ela to aktorka w teatrzyku dla dzieci. Janek jest studentem i sędzią na meczach piłki nożnej. Bartek z zawodu jest kucharzem. Strażak Piotr szuka dziewczyny, z którą mógłby się ustatkować.
2:50
Ulubione przysmaki Ameryki (12/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
3:45
Ulubione przysmaki Ameryki (13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
4:45
Pyszne 25 (1/8)magazyn kulinarny
Anna Starmach obala mit, że przygotowanie zup jest czasochłonne i trudne. Pierwszy w menu jest rosół, który stanowi bazę innych potraw. Nie zabraknie francuskiej zupy cebulowej.
5:20
Pyszne 25 (2/8)magazyn kulinarny
Ania pokaże, jak przygotować rybę. Na początek zdradzi przepis na pstrąga z grilla podawanego ze szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI