
Food NetworkProgram TV na Piątek 13.06.2025
6:00
Kuchnia jak u mamy (4/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
6:35
Kuchnia jak u mamy (5/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
7:10
Kuchnia jak u mamy (6/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
- 7:45Symon gotuje w ogrodzie (4/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
- 8:20Symon gotuje w ogrodzie (5/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
- 8:50Symon gotuje w ogrodzie (6/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
9:25
Odkrycia Magdy Gessler (1/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
9:55
Odkrycia Magdy Gessler (2)magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
10:30
Odkrycia Magdy Gessler (1/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
11:05
Mamo, co na obiad (3/13)magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
11:35
Mamo, co na obiad (4/13)magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
12:10
Mania grillowania z Bobbym Flayem (3/13)magazyn kulinarny
Bobby Flay dzieli się swoją metodą na grillowanie steka z antrykotu. Następnie przygotowuje grillowane ziemniaki z sosem czosnkowo-musztardowym i rzepę z sosem z czerwonej papryki.
12:40
Mania grillowania z Bobbym Flayem (4/13)magazyn kulinarny
Bobby Flay pokazuje, jak przyrządzić jedno z jego ulubionych dań - rybne taco. Szykuje też grillowane mahi mahi, cytrusową sałatkę colesław z czerwoną kapustą i jogurtową salsę z wędzonego pomidora.
13:10
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
14:10
Włoski turniej smaku: Apulia (7/10)reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
15:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
16:15
Sprytne pomysły Jagny (2/8)program rozrywkowy
Odcinek poświęcony ekologii. Jagna podpowiada, jak zaoszczędzić pieniądze i nie generować plastiku oraz jak segregować przedmioty. Dzieli się też pomysłami na przechowywanie produktów w kuchni.
16:50
Pyszne 25 (8/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak w szybko i tanio przygotować potrawy idealne w podróży. Prowadząca przyrządzi naleśnik kukurydziany z łososiem i tapenadą z orzechów, falafel oraz kulki owsiane z miodem.
17:25
Pyszne 25 (9/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach prezentuje potrawy dla całej rodziny. Na przystawkę przyrządzi zupę krem z zielonego groszku. Daniem głównym będą polędwiczki wieprzowe, deserem - szarlotka z ciastem filo.
18:00
Kuchenne rewolucje (13/14)program rozrywkowy
Marek został właścicielem restauracji Papalina trochę przez przypadek. Chorwat, z którym prowadził interesy, wyjechał z Polski, a on przejął lokal. Kuchnię powierzył młodemu kucharzowi.
19:00
Akcja: Restauracja! (8/16)reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
20:00
Posiekani (7/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 21:05Dziecięce mistrzostwa wypieków (8/10)
magazyn kulinarny
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
22:10
Apetyt na miłość (9/12)program rozrywkowy
Wiktor na życie zarabia jako barman, a w wolnym czasie odwiedza strzelnicę i pali ze znajomymi fajki wodne. Jest typem podrywacza, ale uznał, że czas coś zmienić. O jego serce zawalczy Marta.
23:15
Perfekcyjni gospodarze (22/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:15
Barbecue na wypasie (10/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
0:50
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
1:50
Mania grillowania z Bobbym Flayem (3/13)magazyn kulinarny
Bobby Flay dzieli się swoją metodą na grillowanie steka z antrykotu. Następnie przygotowuje grillowane ziemniaki z sosem czosnkowo-musztardowym i rzepę z sosem z czerwonej papryki.
2:20
Mania grillowania z Bobbym Flayem (4/13)magazyn kulinarny
Bobby Flay pokazuje, jak przyrządzić jedno z jego ulubionych dań - rybne taco. Szykuje też grillowane mahi mahi, cytrusową sałatkę colesław z czerwoną kapustą i jogurtową salsę z wędzonego pomidora.
2:50
Włoski turniej smaku: Apulia (7/10)reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
3:50
Akcja: Restauracja! (18/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
4:50
Co nas truje (5/12)program rozrywkowy
Do wykonania tradycyjnego chleba wystarczy dobra mąka, woda i zakwas, ale obecnie pieczywo składa się z wielu konserwantów i spulchniaczy. Sprawiają one, że chleby i bułki wyglądają apetycznie.
5:35
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI