
Food NetworkProgram TV na Środa 11.06.2025
6:00
Włoska kuchnia Benedetty (13)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
6:35
Włoska kuchnia Benedetty (14)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
7:10
Włoska kuchnia Benedetty (15)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:40Azjatycka kuchnia Armando (4/12)
magazyn kulinarny
Armando Reed odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie.
- 8:15Azjatycka kuchnia Armando (5/12)
magazyn kulinarny
Prowadzący wyjaśnia, dlaczego restauracja z dobra reputacją, serwująca kaczkę po pekińsku, używa drobiu z Cherry Valley. Odkrywa także, co sprawia, że cebule SanXing są wyjątkowo smaczne.
- 8:45Azjatycka kuchnia Armando (6/12)
magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza Tajwan, gdzie zgłębia kulturę plemienia KaoShih. Ich myśliwi pokazują, jak zastawiać pułapki na krewetki oraz szukać ślimaków i grzybów. Armando szykuje z tych składników dania.
9:20
Kuchnia dla odważnych (5/8)magazyn kulinarny
Walenty odwiedza restaurację Szamma w Gliwicach. Pracującym tam kucharzom przywozi wołowe i końskie penisy. Nie wywołuje tym zaskoczenia, gdyż w menu można znaleźć m.in. żelki z penisów jeleni.
9:50
Kuchnia dla odważnych (6/8)magazyn kulinarny
Walenty i jego kolega Kuba urządzają grilla. Na ruszt, zamiast zwyczajnej kiełbasy, wrzucają... gołębie. Ptaki otrzymują od hodowcy spod Krakowa. Z piersi przyrządzają szaszłyki, a z korpusów rosół.
10:25
Kuchnia dla odważnych (7/8)magazyn kulinarny
Walenty odwiedza swojego kolegę z Kielc, Marcina, z którym gotuje kolejne zaskakujące dania. Na ruszcie ze znalezionej na złomowisku beczki razem przyrządzają kanapkę z przeponą wołową i ostrym sosem.
10:55
Kuchnia dla odważnych (8)magazyn kulinarny
W Bystrzycach Walenty odwiedza hodowlę owiec. Przyrządza dwa różne dania śniadaniowe: jajecznicę z mózgiem oraz jądra baranie z cebulą. Następnie gotuje kwaśną zupę z płucek i serca jagnięcia.
11:30
Sprytne pomysły Jagny (1/8)program rozrywkowy
Jagna Niedzielska doradza w kwestii planowania domowego budżetu. Widzowie dowiedzą się m.in., jak ograniczyć wydatki. Prowadząca przedstawia też sposoby na przyrządzanie i przechowywanie żywności.
12:05
Dwóch głodnych facetów (9)magazyn kulinarny
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
12:40
Dwóch głodnych facetów (10)magazyn kulinarny
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
13:10
Posiekani (3/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
14:15
Włoski turniej smaku: Apulia (5/10)reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
15:15
Zawodowcy od grilla (8/9)magazyn kulinarny
Zawodnicy z poprzednich sezonów wracają, aby zmierzyć się ponownie w konkurencji grillowania. Zwycięzca otrzyma 50 tysięcy dolarów oraz tytuł Grand Championa BBQ Pitmasters.
16:20
Makłowicz w drodze (4/10)magazyn kulinarny
Makłowicz zabiera do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę, czyli zupę grzybową.
16:55
Makłowicz w drodze (5/10)magazyn kulinarny
Czerniowce są ostatnim przystankiem w podróży Roberta Makłowicza po Ukrainie. To miasto, w którym nadal obecne są tradycje wielu kultur. Kucharz przyrządza danie pochodzenia rumuńskiego - tokanicę.
17:30
Makłowicz w drodze (6/10)magazyn kulinarny
Podczas wyprawy do Phnom Penh Robert Makłowicz odwiedza miejskie targi. Kupuje naczynia do gotowania, przebiera w wiktuałach i podziwia kolonialną francuską architekturę. Gości w pałacu królewskim.
18:05
Kuchenne rewolucje (11/14)program rozrywkowy
Restauracja Juran istnieje od wielu lat. Oryginalna nazwa to połączenie skróconych imion właściciela, Jurka, i jego partnerki Anetty, nazywanej Anią. Od jakiegoś czasu interes przynosi jedynie straty.
19:05
Akcja: Restauracja! (6/16)reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
20:05
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
21:05
Gra o kulinarny tron (2/8)reality show
Najlepsi, najbardziej kreatywni oraz zdeterminowani szefowie kuchni z całego świata stają do kulinarnej rywalizacji. O ich udziale w kolejnych konkurencjach decydują Marcus Samuelsson i Judy Joo. Tylko jeden kucharz zdobędzie 100 tysięcy dolarów, tytuł władcy kuchni oraz koronę.
22:10
Apetyt na miłość (7/12)program rozrywkowy
Stanisław należy do Związku Oficerów II RP oraz do Stowarzyszenia Park Kulturowy Transatlantycka Radiotelegraficzna Centrala Nadawcza. Jest wdowcem, a w jego sercu pojawiło się miejsce na nową miłość.
23:10
Perfekcyjni gospodarze (20/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:10
Barbecue na wypasie (8/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
0:45
Posiekani (3/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
1:50
Dwóch głodnych facetów (9)magazyn kulinarny
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
2:25
Dwóch głodnych facetów (10)magazyn kulinarny
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
2:55
Włoski turniej smaku: Apulia (5/10)reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
3:55
Akcja: Restauracja! (15/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
4:55
Co nas truje (3/12)program rozrywkowy
Polska jest jednym z największych producentów drobiu w UE. Nic dziwnego, że Polacy jedzą kurczaki w ogromnych ilościach. W paszy przemysłowych kurczaków znajdziemy mnóstwo wzmacniaczy i konserwantów.
5:40
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI