
Food NetworkProgram TV na Sobota 17.05.2025
19:35
Wiem, co jem (7/15)magazyn poradnikowy
Banan sprawdza się w roli przekąski, ponadto zawiera wiele minerałów, witamin itp. Katarzyna Bosacka omawia różnice pomiędzy zielonym a żółtym bananem, rozwiewa też różne wątpliwości.
- 20:05Martin Yan i wszystkie smaki Azji (7/8)
serial dokumentalny
Martin Yan od ponad 20 lat przemierza Azję. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
- 20:40Martin Yan i wszystkie smaki Azji (8)
serial dokumentalny
Martin Yan od ponad 20 lat przemierza Azję. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
21:15
Kuchenne rewolucje (8/15)program rozrywkowy
Magda Gessler odwiedza restaurację U Dunina. Lokal cieszył się renomą w PRL-u. Niestety, odkąd obecna właścicielka, Maja, przejęła go od swoich teściów, goście przestali przychodzić.
22:20
Kuchenne rewolucje (9/15)program rozrywkowy
Restaurację od trzech lat prowadzi troje wspólników i przyjaciół: Anastazja, Waldek i Robert. W czasach PRL-u Dymarka cieszyła się nienaganną opinią. Teraz jednak straciła dobrą renomę.
23:20
Magda gotuje internet (2/8)magazyn kulinarny
Tomasz Oświeciński - aktor, influencer, trener i zawodnik sztuk walki - rozmawiał z prowadzącą m.in. o swojej kryminalnej przeszłości. Razem przyrządzili kopytka z nóżkami w galarecie na ciepło.
23:55
Zdrowa kuchnia Morgan (6/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
0:25
Z gruntu zdrowo (5/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller odwiedza miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi ekologiczne gospodarstwo Mrowisko. Właścicielka opowiada o kapuście, którą u siebie hoduje.
1:00
Z gruntu zdrowo (6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller odwiedza Ewę Nisiewicz, żeby lepiej poznać wachlarz polskich ziół, które nadają daniom niesamowitego aromatu i sprawiają, że codzienne jedzenie staje się prawdziwą ucztą.
1:35
Apetyt na miłość (4/12)program rozrywkowy
Daria pracuje jako pilot i rezydent wycieczek. Ciągłe wyjazdy utrudniają jej znalezienie miłości. O jej serce zawalczą handlowiec Jakub, pasjonat psychologii Dominik i Kamil, który studiuje turystykę.
- 2:35Barbecue na wypasie (1/13)
magazyn kulinarny
Prowadzący przygotowuje potrawy z grilla dla przyjaciół. Następnie zaprasza do swojej kuchni gościa, z którym szykuje dwa niesamowite dania.
3:10
Człowiek, ogień i wyżerka (5/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
3:40
Człowiek, ogień i wyżerka (6/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
- 4:10Przepisy prosto z serca (19/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
4:50
Gotowanie z miłości (2)magazyn kulinarny
Prowadzący udowadniają, że posiłek może być formą świętowania, podziękowaniem dla wyjątkowej osoby, sposobem na wspólne spędzenie czasu oraz jak wiele przyjemności dostarcza gotowanie dla innych.
5:25
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI