
Food Network Program TV na dziś
0:10
Czas na grillowanie! (6/18)magazyn kulinarny
Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów i dań z grilla.
0:45
Posiekani (12/13)teleturniej kulinarny
W popularnym konkursie kulinarnym zawodnicy tworzą trzydaniowe menu z tajemniczych składników. Liczą się talent, szybkość i kreatywność. Tylko najlepszy szef kuchni uniknie eliminacji i wygra.
1:45
Najlepszy cukiernik Ameryki (5/7)reality show
Ośmiu najlepszych cukierników Ameryki po raz kolejny musi wykazać się kreatywnością, podejmując wyzwania. W przeciągu sześciu tygodni otrzymują oni zadania, które przetestują ich pomysłowość.
2:35
Dziecięce mistrzostwa wypieków (9/10)teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
3:25
Akcja: Restauracja! (5/13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
4:10
Pyszne miejscówki (13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
- 5:00Posiekani (5/13)
teleturniej kulinarny
W każdym odcinku biorą udział czterej początkujący kucharze. Otrzymują tajemnicze kosze z produktami, które muszą zamienić w niezwykły posiłek. Mają 20 minut, aby przygotować swoje danie.
- 5:05Posiekani (6/13)
teleturniej kulinarny
W każdym odcinku biorą udział czterej początkujący kucharze. Otrzymują tajemnicze kosze z produktami, które muszą zamienić w niezwykły posiłek. Mają 20 minut, aby przygotować swoje danie.
6:00
Wiem, co jem (4/10)magazyn poradnikowy
Kontrola Inspekcji Handlowej wykazała, że makaron czterojajeczny często zawiera niewiele ponad jedno jajko, a w produktach zwanych 'domowymi' czy 'staropolskimi', można znaleźć orientalną kurkumę.
6:35
Wiem, co jem (5/10)magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada około 12 kg sera rocznie. Inspekcja Handlowa odkryła, że co piąty sklep sprzedaje wyroby seropodobne. Katarzyna Bosacka pokaże, po czym rozpoznać żółtego oszusta.
7:10
Król mięsa (1/6)magazyn kulinarny
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
7:50
Król mięsa (2/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
8:35
Gdzie zjeść we Włoszech (1/12)serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
9:45
MasterChef Junior (8/10)program rozrywkowy
Znakomity kucharz dysponuje nietuzinkowym wyczuciem smaku, ma też pewną rękę i ogromną kulinarną wiedzę. Jurorzy zamierzają przetestować dwie ostatnie z wymienionych cech podczas specjalnego quizu.
11:20
Miłość od kuchni (1/10)program rozrywkowy
W tym odcinku poznamy Kamila, twórcę muzyki disco polo. Młody mężczyzna niedawno przeprowadził się do Warszawy i tu chciałby poznać dziewczynę, która pomogłaby mu zaadaptować się w nowym miejscu.
12:20
Makłowicz w drodze (4/7)magazyn kulinarny
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
12:55
Makłowicz w drodze (5/7)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wyrusza do Kanionu Szaryńskiego. Podziwia krajobrazy i posila się baranimi szaszłykami pieczonymi na wiejskim ruszcie. Widzowie poznają tradycyjne dania regionu: besparmak i syrne.
13:30
Gotowanie na ranczu z Guyem (13/14)magazyn kulinarny
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
14:05
Gotowanie na ranczu z Guyem (14)magazyn kulinarny
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
14:40
Mordercza kuchnia: na ostrzu noża (7/9)reality show
Szefowie kuchni stają do kulinarnych pojedynków, w których dozwolone są sabotaż i podstęp. Każdy z uczestników otrzymuje 25 tys. dol. Może je wydać, by zdobyć przewagę albo pokrzyżować plany rywali.
15:40
Kobieta na Dzikim Zachodzie (13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się z widzami ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
16:15
Kobieta na Dzikim Zachodzie (1/13)magazyn kulinarny
Gospodyni programu dzieli się swoimi sprawdzonymi propozycjami na brunch. W menu pojawiają się m.in. sycące enchiladas śniadaniowe z pikantnym chorizo oraz bułeczki cynamonowe z kruszonką.
16:50
Posiekani (3/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
17:50
Grillowanie na okrągłoreality show
Czterech pitmasterów rywalizuje w kulinarnej bitwie. Próbują udowodnić, że są najlepsi w szybkim grillowaniu na gorąco nad płomieniami oraz powolnym wędzeniu. Program prowadzi komik Corey Forrester.
18:45
Co nas truje (2/10)program rozrywkowy
Polacy rocznie zużywają około 650 000 plastikowych opakowań. Katarzyna Bosacka sprawdza, jakie substancje mogą zawierać tworzywa sztuczne. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z obecności bisfenolu A.
19:30
Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (1)magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza Kowloon. Gotując u boku lokalnych szefów kuchni, przyrządza złote sajgonki, bułeczki z wieprzowiną, krewetki z chilli, grillowane żeberka wieprzowe w stylu ubud i jagnięcinę.
20:00
Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (2)magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
20:35
Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (3)magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
21:10
Kuchenne rewolucje (3/14)program rozrywkowy
Ujsoły to malownicza wieś w Beskidzie Żywieckim, przez którą przechodzą szlaki turystyczne. Mieszkający nieopodal Sławek wynajął tu restaurację. Szybko okazało się, że to nietrafiona inwestycja.
22:15
Kuchenne rewolucje (4/14)program rozrywkowy
W menu restauracji Szafran miały znajdować się potrawy kuchni gruzińskiej, rosyjskiej i uzbeckiej. Sanepid zakwestionował wielkość kuchni, dlatego wszystkie środki finansowe przeznaczono na remont.
- 23:20Tradycyjne smaki Palermo (1/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
- 0:00Pizza Hero (1/10)
magazyn kulinarny
Gabriele Bonci przychodzi z pomocą trzem zmagającym się z problemami piekarzom pizzy i chleba w jednym z włoskich miast. Prowadzący wybiera dwóch kucharzy, którzy biorą udział w pojedynku.
1:20
Gdzie zjeść we Włoszech (1/12)serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
2:20
Król mięsa (1/6)magazyn kulinarny
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
2:55
Sztuka mięsa (6/12)magazyn kulinarny
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
3:20
Sztuka mięsa (7/12)magazyn kulinarny
Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W tym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet i gulasz z dzika.
3:50
Sztuka mięsa (1/8)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak zajmie się wieprzowiną. Zaprezentuje przepisy na gotowane golonki w towarzystwie sałatki z patisonów. Pojawi się też receptura na schab w sosie jabłkowo-musztardowym.
4:15
Apetyt na miłość (4/12)program rozrywkowy
Kuba wierzy, że uczestnictwo w programie pomoże mu znaleźć miłość życia. Zaimponować mu swoimi umiejętnościami kulinarnymi będzie próbowała m.in. Adrianna, uzdolniona artystycznie bizneswoman.
- 5:05Posiekani (6/13)
teleturniej kulinarny
W każdym odcinku biorą udział czterej początkujący kucharze. Otrzymują tajemnicze kosze z produktami, które muszą zamienić w niezwykły posiłek. Mają 20 minut, aby przygotować swoje danie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI