
Food Network Program TV na dziś
0:20
Czas na grillowanie! (15/18)magazyn kulinarny
Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów i dań z grilla.
0:50
Posiekani (9/18)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
1:50
Najlepszy cukiernik Ameryki (7/8)reality show
Dziesięciu cukierników rywalizuje o tytuł i nagrodę pieniężną w konkursie, którego gospodynią jest Carla Hall. Wyzwania skupiają się na stworzeniu eleganckich wersji klasycznych amerykańskich deserów.
2:40
Mordercza kuchnia (8/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
3:25
Akcja: Restauracja! (1/13)reality show
Lee, właściciel restauracji w Colleyville w Teksasie, po 15 latach może utracić lokal. Robert Irvine stara się uratować restaurację. Dwudniowy proces transformacji pomaga zrozumieć Lee powody porażki.
4:15
Pyszne miejscówki (9/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
5:05
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
5:05
Posiekani (6/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 6:00Przepisy prosto z serca (16/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 6:40Przepisy prosto z serca (17/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 7:15Przepisy prosto z serca (18/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
7:50
Kobieta na Dzikim Zachodzie (1/13)magazyn kulinarny
Ree Drummond świętuje pierwszą rocznicę ślubu Alex i Mauricio. Gotuje potrawy inspirowane ich miesiącem miodowym na Malediwach. W menu są roladki, trufle pistacjowe z białej czekolady i koktajle.
8:25
Kobieta na Dzikim Zachodzie (2/13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się swoimi ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
8:55
Kobieta na Dzikim Zachodzie (3/13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się swoimi ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
9:30
Odkrycia Magdy Gessler (1/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler sprawdza, co oferuje Rezydencja Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Szef kuchni Mariusz Malinowski łączy smaki francuskie ze śląskimi. Serwuje m.in. tatar ze strusia.
10:00
Odkrycia Magdy Gessler (2)magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
10:35
Odkrycia Magdy Gessler (1/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler sprawdza, co oferuje Rezydencja Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Szef kuchni Mariusz Malinowski łączy smaki francuskie ze śląskimi. Serwuje m.in. tatar ze strusia.
11:10
Kolacja u Tiffani (5/10)magazyn kulinarny
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Serwuje swoje popisowe dania i napoje. Podczas posiłków goście opowiadają anegdoty i zdradzają ciekawostki z planów filmowych.
11:40
Kolacja u Tiffani (6/10)magazyn kulinarny
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Serwuje swoje popisowe dania i napoje. Podczas posiłków goście opowiadają anegdoty i zdradzają ciekawostki z planów filmowych.
12:10
Najlepszy cukiernik Ameryki (8)reality show
Dziesięciu cukierników rywalizuje o tytuł i nagrodę pieniężną w konkursie, którego gospodynią jest Carla Hall. Wyzwania skupiają się na stworzeniu eleganckich wersji klasycznych amerykańskich deserów.
13:10
Posiekani (10/18)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
14:10
Mordercza kuchnia (9/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/12)magazyn kulinarny
Restaurator, Guy Fieri, ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. Odwiedza knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie.
15:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/12)magazyn kulinarny
Restaurator, Guy Fieri, ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. Odwiedza knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie.
16:15
Sztuka mięsa (5/12)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki.
16:50
Sztuka mięsa (6/12)magazyn kulinarny
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.
17:25
Magda gotuje internet (3/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler gości Agnieszkę Kaczorowską. Porozmawiają o rozwodzie aktorki oraz wyzwaniach związanych z budowaniem na nowo życia. Następnie wspólnie przygotują pomarańczowe brulee.
18:00
Kuchenne rewolucje (6/14)program rozrywkowy
Restauracja L'amore to efekt zamiłowania Mariusza do włoskiej kuchni. W prowadzeniu biznesu wspierają go siostry - jedna pomaga w kuchni, druga jest menedżerką. Lokal nie przynosi zysków.
19:00
Akcja: Restauracja! (1/13)reality show
Robert Irvine przyjeżdża do Ridgeland w stanie Mississippi, aby pomóc małżeństwu prowadzącemu Rossini Cucina Italiana. W restauracji panuje brud, a właściciele zdają się być zrezygnowani.
20:00
Posiekani (4/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 21:0024/24 (8)
maraton kulinarny
Program łączy kulinarny maraton z eksperymentem społecznym. 24 szefów kuchni podejmuje 24 wyzwania w ciągu 24 godzin. Zadania są podzielone na 8 części, z których każda sprawdza inne umiejętności.
- 22:05Słodki świat Renata (3/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 23:05Przepisy prosto z serca (11/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
23:40
Nowocześnie, szybko i pysznie (7/10)magazyn kulinarny
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
0:15
Czas na grillowanie! (16/18)magazyn kulinarny
Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów i dań z grilla.
0:45
Posiekani (10/18)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
1:45
Najlepszy cukiernik Ameryki (8)reality show
Dziesięciu cukierników rywalizuje o tytuł i nagrodę pieniężną w konkursie, którego gospodynią jest Carla Hall. Wyzwania skupiają się na stworzeniu eleganckich wersji klasycznych amerykańskich deserów.
2:35
Mordercza kuchnia (9/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
3:20
Akcja: Restauracja! (2/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
4:10
Pyszne miejscówki (10/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
5:05
Posiekani (6/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI