
Food Network Program TV na dziś
12:55
Makłowicz w drodze (7/10)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz zmierza do miasta Ban Lung. Trafia na historyczny szlak Ho-Chi-Minha i przypomina wydarzenia wojny wietnamskiej. Ogląda plantację nerkowców. Podaje przepis na sałatkę z mango.
- 13:30Symon gotuje w ogrodzie (11/14)
magazyn kulinarny
Korzystając z cieplejszych dni, Michael Symon rozpala grilla. Udowadnia, że przygotowywanie w ten sposób potraw może być łatwe i przyjemne, a dania będą pełne smaku. Zdradza przydatne triki.
- 14:05Symon gotuje w ogrodzie (12/14)
magazyn kulinarny
Korzystając z cieplejszych dni, Michael Symon rozpala grilla. Udowadnia, że przygotowywanie w ten sposób potraw może być łatwe i przyjemne, a dania będą pełne smaku. Zdradza przydatne triki.
14:40
Mordercza kuchnia (5/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
- 15:40Palce lizać (9/14)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
- 16:15Palce lizać (10/14)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
16:50
Posiekani (1/13)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni, fani burgerów, walczą O tytuł mistrza. Muszą przygotować ze swojego przysmaku przystawkę, danie główne, a na koniec wyzwanie - burgerowy słodki deser.
17:50
Zawodowcy od grilla (3/9)magazyn kulinarny
Zawodnicy z poprzednich sezonów wracają, aby zmierzyć się ponownie w konkurencji grillowania. Zwycięzca otrzyma 50 tysięcy dolarów oraz tytuł Grand Championa BBQ Pitmasters.
18:50
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (8/12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka pokazuje, jak sklepy manipulują datą przydatności jedzenia. Niektóre produkty można spożywać nawet rok po terminie. Prowadząca doradza też, czym się kierować przy zakupie suszarki.
19:35
Wiem, co jem (8/15)magazyn poradnikowy
Napoje energetyczne reklamowane są jako lek na zmęczenie, a także środek poprawiający koncentrację i samopoczucie. Katarzyna Bosacka zastanawia się nad tym, czy można się od nich uzależnić.
- 20:05Martin Yan i wszystkie smaki Azji (3/7)
serial dokumentalny
Szef kuchni zaprasza przyjaciół na ucztę pełną azjatyckich smaków. Podczas spotkań serwuje szybkie i proste dania inspirowane podróżami. Do jego kuchni zaglądają też goście, m.in. Marinka Susanto.
- 20:40Martin Yan i wszystkie smaki Azji (4/7)
serial dokumentalny
Szef kuchni zaprasza przyjaciół na ucztę pełną azjatyckich smaków. Podczas spotkań serwuje szybkie i proste dania inspirowane podróżami. Do jego kuchni zaglądają też goście, m.in. Marinka Susanto.
21:15
Kuchenne rewolucje (10/15)program rozrywkowy
Robert z wykształcenia jest psychologiem i ekonomistą. Teraz prowadzi restaurację Boczek i spółka. Niestety w lokalu brakuje gości, a pracownicy mają problemy ze współpracą i ciągle się kłócą.
22:20
Kuchenne rewolucje (11/15)program rozrywkowy
Marian zawsze marzył o kierowaniu restauracją. Przejął podupadły lokal w Bielsku-Białej. Relaks kiedyś był popularnym dancingiem, ale teraz jest podrzędnym barem. Właściciela nie stać na inwestycje.
23:20
Magda gotuje internet (3/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler gości Agnieszkę Kaczorowską. Porozmawiają o rozwodzie aktorki oraz wyzwaniach związanych z budowaniem na nowo życia. Następnie wspólnie przygotują pomarańczowe brulee.
- 23:55Przepisy prosto z serca (3/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
0:30
Z gruntu zdrowo (3/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller przyrządzi smakowite dania z selera. Zajrzy na farmę Krzysztofa i Ani, by dowiedzieć się nieco więcej o uprawie tego warzywa. Zaserwuje im zaskakującą zupę z selera podaną w selerze.
1:05
Z gruntu zdrowo (4/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z kurkami.
1:40
Apetyt na miłość (6/12)program rozrywkowy
Asia uwielbia rozmawiać z ludźmi i marzy o prawdziwej miłości. Do walki o względy rozgadanej dziewczyny stanie Kamil, pasjonat motoryzacji. Jest również specjalistą w dziedzinie tatuaży.
2:40
Barbecue na wypasie (5/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
3:15
Człowiek, ogień i wyżerka (9/13)magazyn kulinarny
Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego siedem różnych urządzeń do gotowania.
3:45
Człowiek, ogień i wyżerka (10/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków.
4:15
Król mięsa (1/6)magazyn kulinarny
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
4:55
Gotowanie z miłości (2/6)magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
5:30
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI