Makłowicz w podróży: Podróż 26. Włochy - Piemont. Asti
magazyn kulinarny
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Program skierowany do widzów, którzy lubią poznawać nowe miejsca i kraje poprzez ich tradycje kulinarne, specjały charakterystyczne dla danego regionu, typowe potrawy i napoje. Autorzy proponują przy okazji zapoznanie się z historią odwiedzanych regionów, a także najbardziej charakterystycznymi dla nich miejscami i zabytkami. Nie zabraknie oczywiście potraw przyrządzanych przez Roberta Makłowicza w nietypowym otoczeniu. Wcześniej jednak prowadzący odwiedza lokalne sklepy lub targi, by zaopatrzyć się w niezbędne produkty.
Robert Makłowicz podczas podróży po Włoszech odwiedza Asti w Piemoncie. Przygotowuje Vitello Tonnato - cielęcinę w sosie z tuńczyka oraz Bagna caoda - gorący sos.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Robert Makłowicz gospodarz
Zobacz także
- Makłowicz w podróży: Podróż 47. Chorwacja - Peljeac i Konavle - magazyn kulinarny - dziś, 18 maja 6:20
- Makłowicz w podróży: Chorwacja - Lastovo i Mljet - magazyn kulinarny - dziś, 18 maja 6:55
- Makłowicz w podróży: Podróż 7. Izrael - Tel Awiw - magazyn kulinarny - dziś, 18 maja 7:20
- Makłowicz w podróży: Podróż 8. Portugalia - Morze i Tag - magazyn kulinarny - dziś, 18 maja 8:00
- Makłowicz w podróży: Podróż 48. Hiszpania - Prowincja Grenada - magazyn kulinarny - dziś, 18 maja 12:15 i 4 późniejsze emisje
- Makłowicz w podróży: Podróż 47. Czarnogóra - Boka Kotorska - magazyn kulinarny - niedziela, 19 maja 6:20
- Makłowicz w podróży: Podróż 48. Hiszpania - Costa del Sol - magazyn kulinarny - niedziela, 19 maja 6:55
- Makłowicz w podróży: Podróż 24. Niemcy - Żyzna Badenia - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 10:05
- Makłowicz w podróży: Podróż 25. Holandia - Co ma polder do wiatraka? - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 19:45 i 1 późniejsza emisja
- Makłowicz w podróży: Słowacja - Bańska Szczawnica - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 12:20