Food NetworkProgram TV na Piątek 24.05.2024
- 19:40Zwycięzca piecze wszystko (5/13)
reality show
Cztery najlepsze zespoły cukiernicze w Ameryce mierzą się w konkursie organizowanym przez Giadę De Laurentiis. Po rundzie eliminacyjnej kolejnym zadaniem jest stworzenie ciasta na ważną uroczystość.
- 20:40Pyszne 25 (5/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
- 21:15Dziecięce mistrzostwa wypieków (3/10)
teleturniej kulinarny
Młodzi piekarze, którzy marzą o własnej firmie z wypiekami, stają do rywalizacji. Duff Goldman i Valerie Bertinelli testują ich talent w przygotowywaniu ciast i tortów, a także umiejętności biznesowe.
- 22:20W kuchni Julii Child (6/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 23:20Kuchnia jak u mamy (8/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (2/6)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (3/6)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
- 1:10Przepisy mojej babci (4/10)
magazyn kulinarny
Szef kuchni i antropolog żywności Casey Corn wyrusza w podróż, aby pomóc ludziom z różnych rejonów na nowo odkryć utracone rodzinne przepisy. Zagłębia się w historię i kulturę każdej z grup.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (31/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Wszystkiego słodkiego: Idą goście (7/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler polecają przepisy, które pozwolą przygotować atrakcyjne desery dla odwiedzających nas gości. Owoce pod kruszonką z budyniem czy tort ombre to popisowe menu.
- 2:40Polska na patelni (6)
magazyn kulinarny
Janina z Gliczarowa nad Dunajcem razem z wnuczką zbiera młode pokrzywy. Ugotuje z nich zupę do klusek. Kasia i jej córka Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyna robią rosół z gołębia.
- 3:05Zwycięzca piecze wszystko (5/13)
reality show
Cztery najlepsze zespoły cukiernicze w Ameryce mierzą się w konkursie organizowanym przez Giadę De Laurentiis. Po rundzie eliminacyjnej kolejnym zadaniem jest stworzenie ciasta na ważną uroczystość.
- 3:50Włoska kuchnia Benedetty (18/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 4:15Kuchnia jak u mamy (18/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
- 4:45Zasadzka w supermarkecie (5/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 5:30Na tropie składników (11/13)
magazyn kulinarny
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI