Raymond Blanc: sekrety kuchni (3)
(Raymond Blanc's Kitchen Secrets)
magazyn kulinarny Wielka Brytania 2010
W skrócie: | Raymond Blanc zajmuje się jabłkiem, cenionym przez Brytyjczyków owocem. Wraca wspomnieniami do okresu dzieciństwa, gdy przygotowuje prostą tartę z kruchego ciasta i sosem angielskim. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Pochodzący z Francji Raymond Blanc uznawany jest za jednego z najlepszych kucharzy na świecie. Nagrodzony gwiazdkami Michelina pasjonat gotowania słynie ze swoich wyjątkowych technik. W programie podzieli się wiedzą, aby każdy mógł stworzyć danie na miarę szefa kuchni. Każdy odcinek będzie poświęcony wybranym produktom, na przykład dziczyźnie czy drożdżom. Obok samego Raymonda na ekranie pojawią się zaproszeni przez niego goście specjalni.
Raymond Blanc zajmuje się jabłkiem, niezwykle cenionym przez Brytyjczyków owocem. Wraca wspomnieniami do okresu dzieciństwa, gdy przygotowuje prostą tartę z kruchego ciasta i sosem angielskim. W trakcie podróży do Kent uczy się szczepienia jabłoni.