x
Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Kaczawski smak

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Kaczawski smak

magazyn kulinarny   b.o.
W skrócie:Nad rzeką Kaczawą Robert Makłowicz przygotuje pstrąga na miodowej parze oraz zupę z kaczki. W uranowej sztolni gotuje gołąbki z włoskiej kapusty, mięsa i suszonych śliwek.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Robert Makłowicz szuka tym razem skarbów u podnóża formacji skalnej zwanej Organami Wielisławskimi. Nad rzeką Kaczawą przygotuje pstrąga na miodowej parze oraz zupę z kaczki. We wnętrzu uranowej sztolni gotuje gołąbki z włoskiej kapusty, mięsa, suszonych śliwek i miejscowej śliwowicy w sosie czosnkowym.