Okrasa łamie przepisy: Wigilia u leśników
magazyn kulinarny
W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 7:00 i 5 późniejszych emisji
- Okrasa łamie przepisy: Kolorowe oliwy smakowe - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 7:20
- Okrasa łamie przepisy: Trzy razy ziemniaki - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Tajemnice domowej kiełbasy - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 8:15
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Ryby na leśny sposób - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 14:50 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Lubelskie cebularze - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Sos holenderski - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia bez mleka - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Szczupak nad Jeziorakiem - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 7:15