Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
Występują: | Mateusz Gessler |
---|---|
W skrócie: | Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują (pokaż wszystkich)
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 maja 2:05
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 maja 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (492) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 7:10
- Ewa gotuje (493) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 7:35
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (452) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 2:45
- Ewa gotuje (453) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 3:15
- Ewa gotuje (498) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 7:10