Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (413) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 6 na 7 maja 2:35
- Ewa gotuje (430) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 6 na 7 maja 2:45
- Ewa gotuje (431) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 6 na 7 maja 3:15
- Ewa gotuje (488) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (474) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 7:10
- Ewa gotuje (475) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 7:35
- Ewa gotuje (414) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 2:30
- Ewa gotuje (432) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 2:45
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 3:15
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja