Ewa gotuje (421)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 maja za 4 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. Na deser poda zaś znane amerykańskie brownie. Urozmaici jednak tradycyjną recepturę, dodając do ciasta banana i batata. Na zakończenie Ewa pokaże, jak przygotować tagliatelle z marchewki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (505) - magazyn kulinarny - dziś, 27 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (510) - magazyn kulinarny - dziś, 27 kwietnia 10:10
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:50 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 3:20
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 28 na 29 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:35