Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:45
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 3:15
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (470) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 7:10
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 7:35
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 2:35
- Ewa gotuje (426) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 2:45
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 3:15
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - sobota, 4 maja 6:00