Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 30 kwietnia za 3 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (505) - magazyn kulinarny - dziś, 27 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (510) - magazyn kulinarny - dziś, 27 kwietnia 10:10
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:50 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 3:20
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 28 na 29 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:35