Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (408) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 2:30
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 2:45
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 3:15
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 7:10
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 7:35
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:45
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 3:15
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 6:00