Ewa gotuje (408)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przedstawi przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. W ramach dania głównego poda podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże, jak przygotować syrop z czosnku i miodu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca przedstawi m.in. przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. Jedną z propozycji będzie fasolowa, gotowana na żeberkach wieprzowych. W ramach dania głównego Ewa poda inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże również, jak przygotować syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser zaś Ewa przygotuję tartę z gruszkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 2:35
- Ewa gotuje (426) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 2:45
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 maja 3:15
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - dziś, 4 maja 6:00
- Ewa gotuje (511) - magazyn kulinarny - dziś, 4 maja 10:05
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - dziś, 4 maja 11:30
- Ewa gotuje (411) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 4 na 5 maja 2:30
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 4 na 5 maja 2:45
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 4 na 5 maja 3:15
- Ewa gotuje (507) - magazyn kulinarny - niedziela, 5 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja