Ewa gotuje (194)

Ewa gotuje (194)

magazyn kulinarny Polska 2013   od 7 lat
W skrócie:Prowadząca pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab z wykorzystaniem herbaty. Do mięsa podaje kapustę z koperkiem oraz ziemniaki podsmażone na patelni.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Prowadząca pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab z wykorzystaniem herbaty. Do mięsa podaje kapustę z koperkiem oraz ziemniaki podsmażone na patelni. A na deser - tartę z malinami.

Twórcy (pokaż wszystkich)

Zobacz także