x
Ewa gotuje (165)

Ewa gotuje (165)

magazyn kulinarny Polska 2012   od 7 lat
W skrócie:Ewa Wachowicz proponuje kolejne potrawy, łączące elementy kuchni polskiej i zagranicznej. Dziś przyrządza roladki z farszem marchewkowym i sałatkę cytrynowo-brzoskwiniową z kapustą pekińską.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz przyrządza kolejne potrawy, umiejętnie łącząc elementy kuchni polskiej i zagranicznej. W każdym odcinku zdradza swoje kulinarne sekrety i wyjaśnia, jak gotować smacznie, szybko i zdrowo. Tym razem przygotuje roladki z farszem marchewkowym i nietypową sałatkę cytrynowo-brzoskwiniową z dodatkiem kapusty pekińskiej. Na deser będzie ciasto marchewkowe.

Zobacz także