Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 7 maja jutro |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (413) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 6 na 7 maja 2:35
- Ewa gotuje (431) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 6 na 7 maja 3:15
- Ewa gotuje (488) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (474) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 7:10
- Ewa gotuje (475) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 7:35
- Ewa gotuje (414) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 2:30
- Ewa gotuje (432) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 2:45
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 7 na 8 maja 3:15
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 7:10