Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 22.04.2024
- 6:00Patenciary (7/8)
magazyn kulinarny
Daria Ładocha i jej córki zaskoczą niebanalnymi przepisami. Nie zabraknie śniadaniowych inspiracji, pomysłów na kolorowe bułeczki i domowe pieczywo. Zachwycą kanapkowe zwierzaki i kurczaki z jajek.
- 6:35W życiu nie jadłeś nic lepszego (11/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 7:10W życiu nie jadłeś nic lepszego (12/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 7:45Włoska kuchnia Benedetty (7/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 8:20Włoska kuchnia Benedetty (10/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 8:55Słodka trzynastka (1/8)
magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
- 10:00Rodzinne przepisy Joanny (1/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 10:35Rodzinne przepisy Joanny (2/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 11:10Pichcić z Zoe (3/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 11:45Co nas truje (3/12)
program rozrywkowy
Polska jest jednym z największych producentów drobiu w UE. Nic dziwnego, że Polacy jedzą kurczaki w ogromnych ilościach. W paszy przemysłowych kurczaków znajdziemy mnóstwo wzmacniaczy i konserwantów.
- 12:30Perfekcyjni gospodarze (33/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 13:35Dziecięce mistrzostwa wypieków (6/10)
teleturniej kulinarny
Valerie Bertinelli i Duff Goldman wystawiają na próbę talenty dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 tysięcy dolarów, artykuł w magazynie Food Network i tytuł Mistrza Wypieków.
- 14:35Wiem, co jem na diecie (6/12)
magazyn poradnikowy
Kasia i jej towarzysze wezmą pod lupę dietowe wspomagacze - tabletki przyspieszające metabolizm i preparaty zmniejszające apetyt. Chcą się dowiedzieć, czy suplementy wpływają na efekt odchudzania.
- 15:10Dziecięce mistrzostwa wypieków (8/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 16:15Ogniem i patelnią (1/8)
reality show
Eric Adjepong zaprosił szefów kuchni z Nowego Jorku, Florydy i New Jersey, specjalizujących się w kuchni włoskiej. Wybierają oni składniki do dań, które będą rywalizować z potrawą Alex Guarnaschelli.
- 17:15Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny
Tomek przyrządza cielęcinę w naleśniku z pieczarkowym sosem, zrobi także sznycle cielęce z jajkami i sałatką ziemniaczaną z dodatkiem chili.
- 17:50Sztuka mięsa (11/12)
magazyn kulinarny
Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
- 18:25Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego.
- 19:00Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący przygotowują m.in. słodkie ciasteczka z masłem orzechowym. Następnie wykorzystują aromatyczną czekoladę do przyrządzenia amerykańskich ciastek - piegusków oraz lava cake.
- 19:35W kuchni Julii Child (3/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 20:35Wiem, co jem na diecie (7/12)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyjaśnia, jak często należy pić wodę i czy można ją zastąpić kawą lub herbatą. Widzowie przekonają się również, czy głodówka to skuteczny i zdrowy sposób na odchudzanie.
- 21:15Wiosenny turniej wypieków (3/10)
reality show
Jesse Palmer rzuca wyzwanie dwunastu piekarzom, by stworzyli desery nawiązujące do wiosennej aury. Kardea Brown, Duff Goldman i Nancy Fuller zdecydują, który uczestnik dostanie 25 tysięcy dolarów.
- 22:20Słodki świat Renata (5/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (2/8)
magazyn kulinarny
Prowadząca proponuje klasyczną serową zapiekankę z ziemniakami polanymi sosem z octu balsamicznego. Szykuje pieczonego kurczaka w sosie z dodatkiem smażonych bananów i klasyczny kubański tost.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (1/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (2/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 1:10Pichcić z Zoe (3/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (55/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Patenciary (7/8)
magazyn kulinarny
Daria Ładocha i jej córki zaskoczą niebanalnymi przepisami. Nie zabraknie śniadaniowych inspiracji, pomysłów na kolorowe bułeczki i domowe pieczywo. Zachwycą kanapkowe zwierzaki i kurczaki z jajek.
- 2:45W życiu nie jadłeś nic lepszego (11/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 3:10W kuchni Julii Child (3/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (8/13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro przedstawia przepis na tartę jabłkową Eli. Poznaje sekret pomarańczowo-bananowych orzechów Circus Peanuts i dowiaduje się, dlaczego do pikantnych salsit Snak King nie potrzeba dipu.
- 4:25Co nas truje (2/12)
program rozrywkowy
Katarzyna Bosacka odkryje prawdę o cukrze. Dzienne spożycie słodkiej trucizny nie powinno być większe niż 6 łyżeczek. Przeciętny Polak pięciokrotnie przekracza normy, co prowadzi do wielu chorób.
- 5:00Palce lizać! (1/13)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson prezentuje dania, które uważa za najciekawsze spośród potraw kuchni na całym świecie.
- 5:25Festiwal jedzenia (7/13)
serial dokumentalny
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI