Na tropie składników (8/13)
(Unwrapped 2.0)
magazyn kulinarny USA 2015
W skrócie: | Alfonso Ribeiro przedstawia przepis na tartę jabłkową Eli. Poznaje sekret pomarańczowo-bananowych orzechów Circus Peanuts i dowiaduje się, dlaczego do pikantnych salsit Snak King nie potrzeba dipu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 maja za 4 dni |
5:30 | Food Network |
Opis
Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne, poznaje sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników po wybór opakowania. Widzowie dowiadują się, jak powstają pianki marshmallow, miętówki, chipsy, precle, tortilla czy napój w dziwnym kolorze.
Alfonso Ribeiro przedstawia przepis na bawarską tartę jabłkową Eli oraz smakołyk Mary Jane Necco. Następnie poznaje sekret pomarańczowo-bananowych orzechów Circus Peanuts i dowiaduje się, dlaczego do pikantnych salsit Snak King nie potrzeba dipu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Alfonso Ribeiro gospodarz
Zobacz także
- Na tropie składników (7/13) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 maja 5:30
- Na tropie składników (9/13) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 maja 5:30
- Na tropie składników (10/13) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 maja 5:30
- Na tropie składników (11/13) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 24 na 25 maja 5:30
- Na tropie składników (12/13) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 27 na 28 maja 5:30
- Na tropie składników (13) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 28 na 29 maja 5:30
- Na tropie składników (1/13) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 29 na 30 maja 5:30
- Na tropie składników (2/13) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 30 na 31 maja 5:30