M jak mięso 6: Szyja (8)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 28 kwietnia jutro |
11:25 | CANAL+ 4K Ultra HD |
wtorek, 7 maja za 10 dni |
12:50 | CANAL+ Kuchnia |
piątek, 10 maja za 13 dni |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - niedziela, 28 kwietnia 11:00 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1) - serial dokumentalny - środa, 1 maja 19:20 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Zupy (2) - serial dokumentalny - czwartek, 2 maja 12:50 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Indyk (3) - serial dokumentalny - piątek, 3 maja 12:15 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Mięsa z kością (4) - serial dokumentalny - piątek, 3 maja 12:50 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - poniedziałek, 6 maja 12:15 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - poniedziałek, 6 maja 12:50 i 1 późniejsza emisja