M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 16 maja za 11 dni |
21:55 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - poniedziałek, 6 maja 12:15 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - poniedziałek, 6 maja 12:50 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Mięsa z kością (4) - serial dokumentalny - poniedziałek, 6 maja 19:20
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - wtorek, 7 maja 12:15 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Szyja (8) - serial dokumentalny - wtorek, 7 maja 12:50 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Zupy (2) - serial dokumentalny - piątek, 17 maja 21:55