Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 2 czerwca dziś |
11:05 | CANAL+ Family |
czwartek, 6 czerwca za 4 dni |
14:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Popularny mistrz kuchni rusza nad Adriatyk. Zamierza odkryć najciekawsze smaki Chorwacji. Kraj ten to cel wakacyjnych wycieczek wielu Polaków. Oprócz pięknych plaż, zabytków i słonecznej pogody ma do zaoferowania wyborną kuchnię. Tomasz Jakubiak szuka lokalnych specjałów. Pokaże, jak uprawia się kapary, hoduje ostrygi, łowi dorady, wyrabia słone sery i przygotowuje ajwar. Sprawdzi też, jakie potrawy miejscowi wybierają podczas grillowania.
Mistrz kuchni wyrusza nad Adriatyk. Zamierza odkryć najciekawsze smaki Chorwacji. Pokaże, jak uprawia się kapary, hoduje ostrygi i łowi dorady.
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Peka na wyspie Krk (2) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 czerwca 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Uliczne jedzenie w Zagrzebiu (3) - magazyn kulinarny - piątek, 7 czerwca 14:50
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Ryby z Adriatyku (4) - magazyn kulinarny - piątek, 7 czerwca 15:25
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Kapary z Kaprije (5) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 czerwca 14:50
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Smaki wyspy Pag (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 czerwca 15:25