Zdrowie na widelcu: Budyń (22)
magazyn poradnikowy Polska 2013
W skrócie: | Anna Guzik przyjrzy się budyniowi. To popularny dodatek do ciast i deserów, chociaż sam w sobie, podobnie jak jego kuzyn kisiel, stanowi słodką przekąskę. Prowadząca skosztuje też puddingu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki.
Anna Guzik przyjrzy się budyniowi. To popularny dodatek do ciast i deserów, chociaż sam w sobie, podobnie jak jego kuzyn kisiel, stanowi słodką przekąskę. Prowadząca skosztuje tradycyjnego, angielskiego puddingu oraz zaskakującego budyniu z warzyw i kaszy. Ania podpowie, co zrobić, żeby budyń był zdrowym deserem bogatym w witaminy, białko i wapń.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Anna Guzik gospodarz