Smaki polskie: Smaki polskiej wieprzowiny - lekka galaretka
magazyn kulinarny
W skrócie: | Twórcy programu zdradzają sposób, jak zachować piękną skórę i zdrowe kości. Wieprzowa galaretka stanowi prawdziwą i niedrogą kolagenową kurację. Dietetyk Agnieszka Pszenna razem z Mariuszem Gachewiczem przygotuje galaretkę z golonki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Autorzy programu ukazują zalety starej kuchni polskiej. Przypominają przepisy, które stosowały nasze babki. Mówią też o ciekawostkach związanych ze staropolskim jadłospisem. Przedstawiają również potrawy regionalne. Widzowie dowiedzą się, w jaki sposób je przygotować. Potrawy prezentują Wojciech Kozłowski i Krystyna Ziejewska.
Twórcy programu zdradzają sposób, jak zachować piękną skórę i zdrowe kości. Wieprzowa galaretka stanowi prawdziwą i niedrogą kolagenową kurację, która zapewni ciału elastyczność. Gościem odcinka jest Agnieszka Pszenna, dietetyk. Razem z Mariuszem Gachewiczem, szefem kuchni, przygotują galaretkę z golonki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Krystyna Ziejewska gospodarz
- Wojciech Kozłowski gospodarz