Przystanek slow food 3: Legendarny polski nabiał - jak odróżnić oryginał od surogatu (2)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Kuchnia pogranicza polsko-litewskiego (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 16:45
- Przystanek slow food 3: Olejarnia Zagłoby - oleje tłoczone na zimno (9) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 16:45
- Przystanek slow food 3: Busko, najbardziej słoneczne miasto w Polsce i ich szampańskie truskawki (10) - magazyn kulinarny - środa, 5 czerwca 16:45