Grzeszki na widelcu: Wątróbka (99)
magazyn poradnikowy Polska 2016
W skrócie: | Ela podpowie, jak rozpoznać świeżą wątróbkę w sklepie. Widzowie dowiedzą się także, czy podwyższa poziom złego cholesterolu we krwi i czy to prawda, że jest pełna toksyn. Ela kupi też grzyby suszone. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ela Romanowska udowodni, że można jeść pysznie i zdrowo. Pójdzie na zakupy, sprawdzi etykiety i pokaże, jak mądrze wybierać produkty. W kuchni przygotuje lekkie, zdrowe i tanie jedzenie.
Ela podpowie, jak rozpoznać świeżą wątróbkę w sklepie. Widzowie dowiedzą się także, czy wątróbka podwyższa poziom złego cholesterolu we krwi i czy to prawda, że jest ona pełna toksyn. Ela kupi też do wątróbki grzyby suszone i pokaże, jak powinien wyglądać dobrze ususzony grzyb. Będzie też o dobrym kiszonym ogórki, do którego nikt nie dolał octu, aby się szybciej ukisił.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Elżbieta Romanowska gospodarz
Zobacz także
- M jak mięso 5: Wątróbka (2) - serial dokumentalny - wtorek, 14 maja 12:50