x
Grzeszki na widelcu: Wątróbka (99)

Grzeszki na widelcu: Wątróbka (99)

magazyn poradnikowy Polska 2016   od 12 lat
W skrócie:Ela podpowie, jak rozpoznać świeżą wątróbkę w sklepie. Widzowie dowiedzą się także, czy podwyższa poziom złego cholesterolu we krwi i czy to prawda, że jest pełna toksyn. Ela kupi też grzyby suszone.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Ela Romanowska udowodni, że można jeść pysznie i zdrowo. Pójdzie na zakupy, sprawdzi etykiety i pokaże, jak mądrze wybierać produkty. W kuchni przygotuje lekkie, zdrowe i tanie jedzenie.

Ela podpowie, jak rozpoznać świeżą wątróbkę w sklepie. Widzowie dowiedzą się także, czy wątróbka podwyższa poziom złego cholesterolu we krwi i czy to prawda, że jest ona pełna toksyn. Ela kupi też do wątróbki grzyby suszone i pokaże, jak powinien wyglądać dobrze ususzony grzyb. Będzie też o dobrym kiszonym ogórki, do którego nikt nie dolał octu, aby się szybciej ukisił.

Zobacz także