Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:00
- Ewa gotuje (434) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (507) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (304) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:10
- Ewa gotuje (305) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:35
- Ewa gotuje (435) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:45
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 3:15
- Ewa gotuje (508) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (306) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 7:10