x
Ewa gotuje (204)

Ewa gotuje (204)

magazyn kulinarny Polska 2013   od 7 lat
W skrócie:Druga cześć kulinarnej wizyty w Hiszpanii. Ewa Wachowicz zademonstruje, jak przygotować szybką przystawkę z oliwek, chleba, sera i warzyw. Przyrządzi też sałatkę z tuńczykiem i oliwkami.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Druga cześć kulinarnej wizyty w słonecznej Hiszpanii. W dzisiejszym odcinku Ewa Wachowicz zademonstruje, jak przygotować szybką przystawkę z oliwek, chleba, sera i warzyw. Następnie przyrządzi błyskawiczną sałatkę z tuńczykiem i oliwkami. Jako danie główne zaserwuje zapiekankę ziemniaczaną. Na deser poda herbaciane ciasto gruszkowo-daktylowe.

Zobacz także