Doradca smaku (5)
magazyn kulinarny Polska 2013
W skrócie: | Michel pokaże jak przyrządzić ogon wołowy. Ponadto ugotuje francuską zupę de picadilo, warzywne lasagne, szaszłyki mięsne i warzywne oraz tagiatelle z łososiem i żubrówką. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Doświadczony szef kuchni i restaurator Michel Moran w każdym odcinku przygotuje danie lub zestaw tematyczny typu wiosenne sałatki czy przekąski. Pokaże, jak przyrządzać mięsa, zupy, sałaty i desery. Podzieli się swoimi pomysłami i zainspiruje widzów do samodzielnych poszukiwań nowych smaków. Zademonstruje tym, którzy nie mają doświadczenia w kuchni, jak wykonuje się czynności typu krojenie, obieranie, smażenie.
Michel pokaże jak przyrządzić ogon wołowy. Ponadto ugotuje francuską zupę de picadilo, która przypomina polski żurek oraz warzywne lasagne, szaszłyki mięsne i warzywne, a dla wielbicieli włoskiej kuchni - tagiatelle z łososiem i żubrówką.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Michel Moran gospodarz
Zobacz także
- Doradca smaku (32/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (33/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (34/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 20:00 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (35/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (36/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (37/40) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (38/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 20:10