Doradca smaku (3/12)
magazyn kulinarny Polska 2014
W skrócie: | Michel przygotuje medalion cielęcy z sosem roquefort, cykorię karmelizowaną z szynką i orzechami, brokuły i solę gotowaną z fettuccine. Kucharz pokaże też, jak upiec ciasto czekoladowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Doświadczony szef kuchni i restaurator Michel Moran w każdym odcinku przygotuje danie lub zestaw tematyczny typu wiosenne sałatki czy przekąski. Pokaże, jak przyrządzać mięsa, zupy, sałaty i desery. Podzieli się swoimi pomysłami i zainspiruje widzów do samodzielnych poszukiwań nowych smaków. Zademonstruje znane potrawy w nowych odsłonach.
Michel zaprezentuje same pyszności - medalion cielęcy z sosem roquefort, cykorię karmelizowaną z szynką i orzechami, brokuły z pieca i solę gotowaną z fettuccine. Wielbiciele słodkości również znajdą coś dla siebie. Tym razem znany kucharz pokaże, jak upiec pyszne ciasto czekoladowe.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Michel Moran gospodarz
Zobacz także
- Doradca smaku (34/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 15:45
- Doradca smaku (35/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (36/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (37/40) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (38/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (39/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (40) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 20:10
- Doradca smaku - magazyn kulinarny - czwartek, 16 maja 15:45 i 2 późniejsze emisje