Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
magazyn kulinarny Polska 2022
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie i spędzać więcej czasu wśród natury. Goście serii opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki i z jakich produktów korzystają. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 11 czerwca za 9 dni |
16:45 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:00
- Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 czerwca 16:45
- Przystanek slow food 4: Jabłka (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 czerwca 7:00
- Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 czerwca 16:45
- Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4) - magazyn kulinarny - środa, 12 czerwca 16:45
- Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 czerwca 16:45