Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Werbiści z Chludowa
magazyn kulinarny Polska
W skrócie: | Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Paulini z krakowskiej Skałki - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 11:50
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Jezuici ze Starej Wsi - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 11:30
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Bonifratrzy z Cieszyna - magazyn kulinarny - środa, 5 czerwca 11:45
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Franciszkanie z Wieliczki - magazyn kulinarny - czwartek, 6 czerwca 11:25
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Cystersi z Sulejowa - magazyn kulinarny - piątek, 7 czerwca 11:40